O nama

Bahus Inn Restaurant & apartments O nama

Ranih 90ih godina jedan od prvih splavova-restorana na vodi iza hotela Jugoslavije osvežio je ugostiteljsko turističku ponudu grada, ugostio je brojne poznate ličnosti iz oblasti kulture, sporta i politike, preživeo je burne političko ekonomske krize, devalvaciju, rat, bombardovanje i opstao pružajući uvek kvalitetnu uslugu i kvalitetnu hranu iz svoje ponude.

Posle pauze od nekoliko godina Bahus danas prerasta u Bahus Inn, kao novina pružajući gostima neprevaziđene usluge smeštaja i ishrane. Bahus danas raspolaže sa 8 lux apartmana opremljenih sa najsavremenijom opremom, nameštajem, i eko posteljinom, svaki apartman je zasebna priča koja pruža iste ali u isto vreme različite usluge komfora, od masažnog đakuzi bazena do saune i prostranih terasa s prelepim pogledom na Dunav.

Nalazi se u najlepšem delu Beograda, na ušću Save u Dunav, u neposrednoj blizini biznis centara, tržnih centara i kulturno istorijskih objekata kojima obiluje grad.

Budite u toku. Saznajte najnovije recepte, kulinarske tajne, činjenice o Beogradu, zanimljivosti o Bahus Inn...

Novo poglavlje u oazi mira

  • 15.10.2019.

Bahus Inn, obnovljen na istom mestu, tamo gde se Sava i Dunav ukrštaju, spremno dočekuje sve svoje nove i stare goste. Prijatan ambijent i ljubazno osoblje su nešto što je naš objekat uvek izdvajalo, a tu tradiciju nećećmo menjati. 

Pronađite nas
Bulevar Nikole Tesle bb, 11080 Zemun, Beograd +381 11 37 39 376